Cultura 22/11/2017

Oberta la convocatòria per ser jurat del Festival Ull Nu

Els joves candidats han d’omplir un formulari disponible al web del Carnet Jove Andorra abans del 5 de gener

ARA Andorra
1 min
El festival se celebrarà del 27 de febrer al 3 de març. / CARNET JOVE ANDORRA

Andorra la VellaLes associacions Carnet Jove Andorra i Ull Nu obren el termini per presentar les candidatures per formar part del jurat del Festival Ull Nu 2018 - Festival de Cinema Emergent d’Andorra, que celebra la seva sisena edició del 27 de febrer al 3 de març. El jove seleccionat, usuari de Carnet Jove, se sumarà als membres del jurat oficial, encarregats de valorar els curtmetratges i llargmetratges a concurs.

Aquesta iniciativa vol ajudar els joves a desenvolupar les seves inquietuds vinculades al món audiovisual a través de la participació directa com a membre del jurat d’un festival. La creació d’aquesta figura també suposa un reconeixement i una representació del públic més jove i el més fidel al festival.

Els joves candidats hauran d’omplir un formulari disponible al web del Carnet Jove Andorra abans del 5 de gener. Una comissió formada per representants de les associacions Ull Nu i Carnet Jove Andorra seleccionaran el membre jove del jurat d’enguany, que s’anunciarà el 9 de gener.

En la darrera edició, d’entre tots els joves que es van presentar, Anna Ginestà va ser la seleccionada. Tomàs Forné, Daniel Arellano, Laura Martos i Raquel Vidosa també han format part del jurat en les edicions anteriors del festival andorrà.

stats