Cultura 14/12/2020

Ordino Clàssic celebrarà un segon concert de Cap d’Any

La cita serà el proper 3 de gener i les entrades es posen a la venda aquest dimarts

Ana
1 min
Concert de Cap d'Any a l'Auditori Nacional, a Ordino. / ORDINO CLÀSSIC

OrdinoEl concert de Cap d'Any, enguany sota el nom 'Desitjos per al nou any', se celebrarà de nou el dia 3 de gener. La Fundació Crèdit Andorrà i el comú d'Ordino, com a organitzadors d'Ordino Clàssic, han decidit repetir el tradicional concert, ja que les entrades per a la cita de l'1 de gener es van exhaurir només dos dies després de sortir a la venda per les limitacions d'aforament a causa de la crisi sanitària.

D'aquesta manera, l'organització dona resposta a la demanda del públic i permet a més persones gaudir del concert de Cap d'Any, que se celebrarà de nou el diumenge 3 de gener, a les 12 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra, a Ordino. Les entrades es podran adquirir a partir d'aquest dimarts, a les 9 hores, a la pàgina web www.ordinoclassic.ad/entrades i a l'Oficina de Turisme d'Ordino, per un preu de 25 euros.

Així, en el concert, els músics ompliran l'espai d'elegants sonoritats de temps passats i peces d'Strauss, Txaikovski, Puccini o Mascagni, i els clàssics més populars, com Beethoven, Schubert o Mendelssohn, compartiran escena amb el toc de modernitat impressionista de Debussy. Una vetllada per reconèixer les grans melodies que ens han acompanyat durant més de cent anys. Amb aquesta nova cita, Ordino Clàssic continua reivindicant la importància de preservar la cultura en la difícil situació que està travessant la societat a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

stats