Cultura 21/09/2019

Ordino s'omple d'art, malgrat la pluja

Més de 20 obres s'exposen al carrer de les quals una aconseguirà guanyar els 4000 euros del premi

Carles Alonso
1 min
Juan Manuel González, davant d'una de les seves obres exposades. / C. A.

OrdinoMés de vint obres de diferents estils (fotografia, pintura, escultura de bronze, entre altres) omplen Ordino aquests dies 21 i 22 de setembre en què és la tercera edició del Concurs Ordino Jardins d'Art amb un premi únic de 4000 euros pel guanyador malgrat que la meteorologia no ha acompanyat gaire durant la jornada matinal d'aquest dissabte.

A la presentació ha anat a càrrec del cònsol major d'Ordino, Àngel Mortés que ha destacat "com llueix qualsevol mena d'activitat que es fa a l'exterior a causa de l'entorn privilegiat que tenim". Mortés va afegir que "qualsevol persona que vingui trobarà el seu referent de l'art, ja que és un tema obert a tots els públics"

A l'edifici L'Estudi d'Ordino, on s'ha portat a terme l'acte d'inauguració de l'Ordino Jardins d'Art també s'ha presentat la mostra de pintura 'Lo infinito' de Juan Manuel González, que va ser el premi finalista de la passada edició. L'artista ha valorat molt positivament l'Ordino Jardins d'Art al dir que "és una bona oportunitat per mostrar-se al públic i estic molt agraït a Ordino perquè després d'esposar aquí, m'ha sortit molta més feina".

Aquests dies 21 i 22 de setembre les obres estaran exposades al carrer, on el jurat podrà també valorar. Està previst que el mateix diumenge a les 3 de la tarda, el Jurat faci públic la seva deliberació un cop analitzades totes les obres.

stats