La participació d’Andorra en la 36a Setmana del llibre en català es tanca amb la venda de 208 llibres

Constaten que el nombre de vendes ha augmentat els dies que s'hi feia una presentació

L’àrea de Lectura Pública i Biblioteques, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu valoren molt positivament la presència conjunta a la 36a Setmana del llibre en català celebrada a Barcelona del 7 al 16 de setembre. L’estand d’Andorra oferia 238 títols diferents, 16 més que l’any 2017, i en total s’han venut 208 llibres, 12 més que l’any passat. Es constata que el nombre de vendes augmenta els dies que es fan presentacions dels llibres.

Els títols més venuts han estat el següent: 'Món rural, mots que es perden', de Josep Espunyes, d’Edicions Salòria, amb 13 exemplars venuts; 'Últim estiu a Ordino. Edició 20 anys' de Joan Peruga, d’Editorial Andorra, amb 12 exemplars venuts; 'Paradís d’ombres', de Núria Gras, de Pagès Editors, amb 11 exemplars venuts; 'Camins d’Andorra', nova edició d’Andorra Turisme, amb 10 exemplars venuts, i 'Mil cent i un estels', d’Alexandre Bonanit, d’Editorial Andorra, amb 7 exemplars venuts.

També es destaca la bona acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com els escriptors amb la jornada dedicada a les presentacions del Pirineu el 8 de setembre. Es va comptar amb la presència d’11 autors: Manel Gibert, Joan Peruga, David Gàlvez i Mònica Armengol, Josep Enric Dallerès, Pep Cortès, Ludmilla Lacueva Canut, Josep Espunyes, Albert Roig, Isaac Beà i Raimon Díaz Mariño, presentats per l’escriptor Vicenç Villatoro.