Cultura 06/12/2020

Un pescador, una senyora bevent aigua i una mare amb el seu nadó, els nous veïns del pessebre de Canillo

La tradicional escena estarà a la parròquia fins el 31 de gener

Ara
1 min
El pessebre de Canillo. / COMÚ DE CANILLO

Andorra la VellaDes d’aquest cap de setmana i per 12è any consecutiu, els carrers de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb un total de 200 figures que representen 30 escenes diferents. Personatges de mida real recreen Betlem amb el naixement o l’adoració dels Reis de l’Orient, combinats amb la vida dels habitants canillencs de principis del segle passat, de manera que es poden trobar una filadora, un flequer, un cisteller, pagesos i pastors amb els seus ramats en plena acció, entre altres.

L’objectiu d’aquest pessebre és representar antics oficis i escenes quotidianes que tenien lloc a Canillo per donar a conèixer com es vivia als inicis del segle XX. En aquesta nova edició, s’han incorporat tres figures noves: un pescador, una senyora que beu aigua en una font i una mare amb el seu nadó.

El popular i consolidat pessebre de Canillo estarà exposat fins al 31 de gener i permet gaudir d’un recorregut que, a més de l’exposició d’estructura artesanal i clàssica, ofereix l’oportunitat de descobrir els carrers del nucli del poble vestits d’esperit nadalenc.

stats