Cultura 05/02/2019

La poesia il·lustrada dona el tret de sortida a l'aula oberta

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya i el col·legi espanyol Maria Moliner

Marc R. Fort
1 min
Alguns dels assistents a l'esdeveniment han estat els encarregats de llegir els poemes de Mario Lourtau. / M. R. F. (ANA)

Andorra la VellaLa conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya a Andorra, amb la col·laboració del col·legi espanyol Maria Moliner, han donat el tret de sortida aquest dimarts a la nova aula oberta, un esdeveniment format per un seguit de conferències, entre les quals es troba 'Nueve cuadros para ocho poemas' a càrrec del professor d'anglès, Javier Alfaya Hurtado, i també tallers variats que continuaran en dates posteriors. 'Nueve cuadros para ocho poemas' il·lustra en imatges els poemes de Mario Lourtau. En l'acte celebrat aquest dimarts a la llibreria La Puça, alguns dels assistents han llegit poemes com 'La noche estrellada', entre altres. Aquest seguit de conferències pretén enviar diversos missatges i ensenyances a l'espectador, entre els quals trobar la bellesa al que és lleig o aprendre a dir una paraula tan difícil sovint com és 'no'. Alfaya ha confessat també que "els poemes de Mario Lourtau tenen missatges emotius, són els únics que m'han fet riure, plorar i fins i tot enfadar-me". La programació continuarà el proper 19 de març, amb un taller de cuina a càrrec de Yolanda Gómez Muñoz i Sali Carballo González.

stats