Cultura 03/12/2021

Un pont de la Immaculada ple d'activitats al Poblet de Nadal d'Andorra la Vella

ARA Andorra
2 min
Una imatge del Poblet de Nadal.

Andorra la VellaL'oferta del Poblet de Nadal s'amplia aquests dies amb vista a l'arribada del pont de la Immaculada a Espanya amb, entre d'altres, el Mercat de Nadal de la plaça del Poble amb prop de 40 parades d'artesania creativa i gastronomia, que estarà obert cada dia fins al 12 de desembre, i dos espectacles itinerants de gran format.

La primera de les animacions al carrer tindrà lloc dissabte, 4 de desembre, a dos quarts de set de la tarda i serà amb 'Les Montgolfières', de la Cia. Cardinale Eventi, que recorrerà l'eix comercial fins a la plaça Príncep Benlloch per fer gaudir els vianants d'una proposta divertida i plena de color. El segon dels espectacles itinerants tindrà lloc, i de manera excepcional pel pont de la Immaculada, el dimarts vinent, 7 de desembre, també a partir dde dos quarts de set. Es tracta de 'Fiers à Cheval', de la Cia. des Quidams, una animació protagonitzada per un grup de delicats cavalls blancs que ja s'ha convertit en un dels emblemes del Poblet de Nadal i que visita Andorra la Vella per cinquè any consecutiu.

La música en directe també torna al Neret after shopping, la nova proposta gastronòmica i musical del poblet, situada a la plaça del Poble. Entre aquest divendres i el dia 12 (excepte el dijous 9) hi haurà les següents actuacions de músics i DJ del país totes les tardes, a partir de les sis de la tarda: aquest divendres, Spinguet & Primmirat + Richy Vuelco; dissabte, Encantant Nadales + Ese + Cherman (Un-Check Prod.); diumenge, Join + John Holt; dilluns, Lady Scarlett + Cherman (Un-Check Prod.); dimarts, El Tren de la Musa + Richy Vuelcom; dimecres, A&K Duet + Mupe B2B Ame (Un-Check Prod.); divendres, Trio D3 + Odara Trio + John Holt; dissabte 11 de desembre, Vibrand + Messin' with the Keys + Mupe (Un-Check Prod.) i diumenge, B-Sharp + Richy Vuelcom.

També s'han previst diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d'entre els quatre i els set anys entre divendres i el diumenge 12 (la programació concreta es pot consultar aquí: https://www.andorralavella.ad/nadal/?q=talleret-dels-menairons).

Alhora, segueixen els elements identitaris que caracteritzen el poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; l'Oficina de Correus Màgica; les activitats gratuïtes del Parc de Nadal, a l'espai de l'antiga caserna de bombers, amb una pista de patinatge i un tobogan de gel sintètic de 30 metres de llargada; i El Joc dels menairons, novetat d'enguany, on caldrà descobrir on s'amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi, a partir de les pistes i els mapes que es podran recollir a l'oficina de turisme de la Rotonda o al punt d'informació del mercat.

stats