Cultura 17/09/2019

Primera exposició fotogràfica de ‘Bingo Art’

Les imatges sobre paisatges andorrans de l'artista Joan Manel Zamora es podran observar al vestíbul de Bingo Stars fins al 10 de novembre

Agència Ana
1 min
Fotografies panoràmiques de l'artista Joan Manel Zamora. A. S.

Andorra la VellaEl cicle d'exposicions 'Bingo Art' ha inaugurat aquest dimarts una mostra de fotografies d'Andorra així com d'altres elements característics del país, obra de Joan Manel Zamora, fotògraf especialitzat en paisatges i viatges. Després de catorze edicions i tres anys oferint aquests cicles d'exposicions al vestíbul del Bingo Stars, el projecte innova i presenta la primera mostra de fotografia, ja que anteriorment sempre havien estat quadres o pintures. Segons Marc Martos, director general de Bingo Stars, l'objectiu d'aquestes edicions és oferir a artistes nacionals l'oportunitat d'exposar de manera gratuïta part de les seves obres i alhora, també mostrar art en un lloc en el qual la gent no és el que hi busca.

En aquest recull, s'hi troba principalment un conjunt de fotografies panoràmiques grans de la vall d'Incles, Entor i Montaup fetes en llenç, així com dues il·lustracions de la Casa de la Vall i de FEDA més petites, impreses sobre metall. "Sabem que les representacions dels paisatges andorrans tenen una molt bona acceptació entre els nostres visitants i per això hem pensat que podria ser una bona idea, presentar unes imatges que evoquin quelcom a tots els qui les mirin i sortir de les pintures que ja hem presentat en diverses ocasions", ha declarat Martos.

Per a Zamora, tot i haver publicat part de les seves imatges a revistes internacionals especialitzades com pot ser la Digital Photo Magazine o espanyoles com la DNG Photo Magazine, aquesta és la primera exposició que fa al país. Les seves fotografies es podran veure fins al 10 de novembre de les 12 del migdia i fins a les 3 de la matinada de manera gratuïta al vestíbul de Bingo Stars. Les obres també estan disponibles a la venda.

stats