Cultura 20/11/2020

Primera edició d'uns premis en format telemàtic per estimular la cultura d'innovació

Patrimoni Cultural impulsa els guardons 'Els Temps de les Arts' per reconèixer el talent de creadors de territoris de llengua catalana

Ana
1 min
El Consell Assessor del Patrimoni Cultural (CAP), encapçalat per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el director del departament de Patrimoni Cultural, Xavier Llovera. / E. C. (ANA)

Andorra la VellaEl departament de Patrimoni Cultural del ministeri de Cultura i Esports difondrà la primera edició dels premis '1rs Premis El Temps de les Arts' de manera virtual. El certamen té l'objectiu d'estimular la cultura d'innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes duts a terme en cinc àmbits artístics: les arts visuals, les arts escèniques, la música, l'arquitectura i el patrimoni.

Els premis reconeixen la participació i les iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió. A més, en un moment d'excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s'han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19.

Així, es durà a terme una publicació continuada a la xarxa social d'Instagram de Patrimoni Cultural de les bases per poder participar-hi. Cada dilluns i divendres des del 23 de novembre fins al 15 de gener del 2021, es compartiran les modalitats de participació, el jurat que hi participa, els premis que es lliuraran i la proclamació dels guanyadors.

El Temps de les Arts és una proposta que pretén cohesionar a escala territorial i fer de catalitzadora de totes les arts, que retrata la constant transformació i regeneració de tot el sector cultural i artístic, el traspàs generacional i un canvi de paradigma en un món globalitzat.

stats