Cultura 01/09/2022

Prop de 500 participants a les Nits d’estiu de FEDA Cultura

Enguany no s'ha batut el rècord de visitant per la cancel·lació d'una activitat a causa del mal temps

ARA Andorra
1 min
Una de les propostes organitzades en el marc de les Nits d'estiu de FEDA Cultura.

EncampLes Nits d’estiu que ha organitzat FEDA Cultura a Engolasters han gaudit d’una "gran rebuda per part del públic", tal com informen des de la parapública. Així, fins a 484 persones han assistit a alguna de les propostes lúdiques i per a tots els públics.

Entre les nits d’aquest any, destaquen les visites nocturnes al Camí hidroelèctric que s’han recuperat; "l’excel·lent rebuda" del joc de pistes 'Acuita la dinamita', que va fer que els més petits s’ho passessin d’allò més bé; i 'Les Nits de caire astronòmic', les quals continuen sent unes de les principals protagonistes del programa cada estiu.

Tot i haver ampliat el programa amb vuit propostes en total, enguany no s’ha batut el rècord de visitants per l’anul·lació de la projecció en col·laboració amb Ull Nu del film d’animació infantil 'Minúscul: la vall de les formigues perdudes'. El mal temps va fer impossible celebrar el cinema a la vora del llac, una activitat per a la qual hi havia més de 200 persones inscrites.

Tot i això, des de FEDA Cultura manifesten que l'objectiu és continuar "sumant-se al programa de Nits d’estiu als museus la pròxima edició amb l’organització d’activitats singulars a l’entorn del Camí hidroelèctric i el llac d’Engolasters, que ajuden a explicar la història de la producció d’electricitat a Andorra i a divulgar valors com la sostenibilitat, la cultura, la ciència i les arts en un entorn únic".

stats