Una quinzena de parades per celebrar Sant Jordi

Marín destaca que la participació és “més o menys la mateixa que altres anys”

Escaldes-Engordany s’ha sumat un any més a la celebració de Sant Jordi amb la fira a la plaça Coprínceps que aglutina una quinzena de parades, sobretot de roses. La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha visitat la fira aquest dimarts al matí i ha valorat que la participació és “més o menys la mateixa que altres anys”, ja que el volum d’estands oscil·la sempre entre la quinzena i la vintena.

Marín ha valorat que tot i que aquest Sant Jordi coincideix amb les vacances escolars i, per tant, hi ha famílies que estan fora del país, hi havia “molt ambient” a la plaça aquest matí, sobretot arran de la presència dels infants que estan inscrits als diferents esplais. La cònsol major escaldenca també ha desitjat que el temps aguanti “fins a darrera hora” ja que hi ha previstes activitats durant tot el dia, que es clouran amb el lliurament de premis del concurs de dibuix que es fa en el marc de la fira.

Malgrat aquest any no hi ha hagut presència a la plaça Coprínceps de cap llibreria, Marín ha destacat la participació de la biblioteca comunal, que oferia llibres de saldo, el col·legi María Moliner i també algun estand que a més de roses venia llibres. També hi pren part una editorial.

Entre les parades n’hi ha d’associacions com Laika o l’Associació de familiars de malalts mentals, que aprofiten per donar-se a conèixer i recaptar fons. També hi és present la llar de jubilats d’Escaldes-Engordany i l’espai jovent del comú, que ven unes polseres que fan els joves i que es destinen cada any a recaptar diners per a alguna entitat, en aquesta edició a l’Associació de malalts reumàtics, fibromiàlgics i de la síndrome de fatiga crònica, Amare.