Cultura 31/03/2019

El Rock da House aterra a Andorra

Uns 800 ballarins han participat en la competició de dansa urbana

T. Navarro
1 min
En la competició han participat 800 ballarins i ballarines d'Andorra i Espanya. / T. N. (ANA)

Andorra la VellaLa música urbana ha inundat el Poliesportiu d'Andorra amb la força del Rock da House, el circuit de competicions de dansa que aquest cap de setmana ha arribat a Andorra. El tour de hip hop i dansa urbana ha comptat amb el jurat amb ballarins i coreògrafs de relleu internacional, com són Kike Granero, Sebastián Linares i Bru Vidal.

Sigui sol, amb parella o en grup, a la competició han participat unes 800 persones, segons xifres de l'organització, d'escoles de dansa andorranes però també d'altres indrets com Figueres o Las Palmas de Gran Canaria. "Ha estat tot un repte" ha explicat l'organitzadora de l'acte, Elena Navarro, en el que ha treballat els darrers cinc mesos. Avui però, el més important era gaudir del bon espectacle. De les coreografies han gaudit les 700 persones que es trobaven entre el públic.

"Amb una competició de dansa es crea un punt de reunió entre ballarins que venen de totes parts", afirma la directora de Rock da House, Irene Pallarés, que reconeix que "això fa augmentar el nivell dels ballarins", a la vegada que afavoreix que les escoles de dansa creixin i que més persones s'animin a provar-ho. La competició continua per més ciutats. Els classificats passaran a la gran final, el proper més de juny a Tarragona.

stats