Cultura 25/07/2019

De la Rubia i Accademia del Piacere, aquesta setmana al FeMAP

El festival organitza un conjunt d’activitats paral·leles, com una visita lliure als voltants de l’estany Gento

Ara Andorra
1 min
Els membres de l' Accademia del Piacere. / FeMAP

Andorra la VellaEl Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) realitzarà sis concerts del divendres 26 al diumenge 28 de juliol, tres de la mà de Juan de la Rubia i tres de l’Accademia del Piacere. L’organista De la Rubia s’ha dedicat intensament a estudiar la figura i la música d’Antonio de Cabezón, organista cec de la cort de Felip II, sobre el qual es basarà la música d’aquests concerts que tindran lloc divendres a Ordino (Andorra), dissabte a Llívia (Cerdanya) i, per últim, diumenge a Avià (Berguedà).

Per altra banda, Accademia del Piacere, format pels músics Rami Alqhai i Johanna Rose, ambdós tocant la viola de gamba, i Fahmi Alqai al quinton i direcció, interpretaran 'In Dulci Jubilo', un concert compost per obres de J.S. Bach. Es podran veure divendres a Berga (Berguedà) l’endemà a l’estany Gento (Torre de Capdella, Pallars Jussà) i el dia 28 a Ordino (Andorra). Per accedir al concert de l’estany Gento és necessari anar-hi amb telefèric. L’accés està inclòs en l’entrada i aquesta s’ha d’escollir segons l’horari del telefèric desitjat (15.45 o 17 h).

En el marc d’aquests concerts, el FeMAP organitza un conjunt d’activitats paral·leles. D’aquesta manera, qui ho vulgui podrà complementar les sessions amb la visita lliure als voltants de l’estany Gento, la visita guiada a les obres dels festivals Mural LIMIT i FotoBAT19 d’Avià o la visita lliure al museu municipal de Llívia, entre d’altres.

stats