Cultura 04/12/2017

A la venda les entrades per a l'òpera 'L'elisir d'amore'

L'espectacle es podrà veure el 27 i 28 de gener a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria

L. M.
1 min
Imatge promocional de l'òpera 'L'elisir d'amore'. / ANDORRA LÍRICA

Andorra la VellaAquest dilluns es posen a la venda les entrades per al segon espectacle de la temporada d'òpera d'Andorra, 'L'elisir d'amore', de Gaetano Donizetti, que es podrà veure el 27 i 28 de gener a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Es tracta d'una òpera còmica, de referència del repertori del Belcanto, però alhora molt alegre i divertida; i es presenta amb gran format, similar a 'La traviata' de la temporada passada.

Dirigida per Riccardo Serenelli i coproduïda conjuntament amb l'associació italiana Villa InCanto, 'L'elisir d'amore' compta amb la participació del Cor de l'Òpera d'Andorra, creat fa pocs mesos gràcies a l'impuls de la Jonaina Salvador, directora artística d'Andorra Lírica i professora del cor. A dia d'avui, el cor compta amb una quarantena de cantants i serà la seva primera actuació en un espectacle operístic. Salvador, a més, és una de les protagonistes de l'òpera.

Les entrades per 'L'elisir d'amore' tenen un preu entre 27 i 32 euros i es poden comprar en línia a www.codetickets.com i al Centre cultural i de congressos lauredià. L'espectacle té una durada de dues hores amb entreacte i és apte per a tots els públics.

stats