Cultura 09/07/2021

Teatre als museus

'Les molt il·lustres' i 'Tu. Yo. Y. La Otra' es podran veure a la Farga Rossell

ANA
1 min
El cartell de la proposta teatral.

Andorra la VellaDues propostes de microteatre per aquest dissabte dia 10 al vespre a la Farga Rossell. En el marc de les Nits d'estiu als museus, l'àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura i Esports proposa poder gaudir de dos espectacles interpretats per actrius del país. 'Les molt il·lustres' i 'Tu. Yo. Y. La Otra' són dues propostes teatrals amb regust andorrà que posaran a l'espectador davant del mirall amb una mirada àcida, humorística, satírica i feminista de la societat.

Així, les actrius andorranes Meritxell Díaz i Elena Santiago seran les encarregades d'interpretar 'Les molt il·lustres', L'obra està escrita a partir de les preocupacions i les converses de les actrius, que interpel·laran el públic i hi jugaran. El públic se sentirà identificat amb els gags que hi apareixen i les contínues referències actuals del Principat. L'obra parla del rol de les dones en la història d'Andorra i la seva participació, de política, de protocols i de tradicions.

D'altra banda, la proposta 'Tu. Yo. Y. La Otra', serà interpretada pel trio d'actrius catalanoandorranes Núria Blanch, Anna Bertran i Cristina Pericas. La mostra retrata la realitat de tres noies en aquella edat poc definida que les situa entre l'adolescència i l'edat adulta, obligades a compartir pis perquè viuen a la gran ciutat, i les tensions que això ocasiona en elles.

L'activitat, que començarà a les 21.30 hores, és gratuïta, però les places són molt limitades, així que en cas de voler-hi assistir cal fer una reserva prèvia al telèfon 836 908.

stats