Cultura 09/10/2019

Teatre musical i titelles per als més petits

‘Les 7 cabretes i el llop’, amb la companyia Sim Salabim; ‘Katia’, del Teatre Nu, i ‘Quimera’, de La Guilla Teatre, conformen el cartell del cicle de tardor de teatre infantil d'Andorra la Vella

Agència Ana
1 min
L'espectacle 'El fabulós viatge de l’estel i el domisol', que s'oferirà al novembre. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaLa temporada de tardor de teatre infantil del comú d’Andorra la Vella, adreçat al públic familiar, arrenca el dissabte 19 d’octubre i constarà d'un total de tres espectacles que es representaran al Teatre Comunal. El primer serà 'Les 7 cabretes i el llop', una proposta musical de titelles i actors, amb música en directe, i de la mà de la companyia Sim Salabim, amb 25 anys de trajectòria. El programa continuarà el 16 de novembre amb 'Katia', un muntatge de teatre visual que parla de la necessitat de buscar les pròpies arrels, amb la companyia Teatre Nu.

La tercera i darrera representació del cicle arribarà el 21 de desembre amb 'Quimera', un espectacle de teatre de titelles que parla del món dels somnis, les il·lusions i el poder de la imaginació i que signa La Guilla Teatre, una companyia especialitzada en activitats d’iniciació dels infants a les arts escèniques. L’entrada a tots els espectacles és gratuïta per als infants, tot i que cal treure el tiquet, i té un preu de 4 euros per als adults. Els tiquets es poden adquirir des d’aquest dimecres a www.andorralavella.ad/entrades, al Centre cultural la Llacuna i a l’Oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda.

stats