Cultura 08/08/2021

Telèfons antics reconvertits en obres d'art

L'artista andorrà Marc Vidal presenta l'exposició 'Strange vintage phones', que es podrà visitar a illa Carlemany fins al 22 d'agost

ARA ANDORRA
1 min
Vista general de l'exposició de Marc Vidal.

Andorra la VellaL'artista andorrà Marc Vidal -qui des de fa trenta anys signa amb el segell LACASADELMARC- presenta a illa Carlemany, fins al 22 d'agost, 'Strange vintage phones', una nova col·lecció insòlita d'escultures i quadres, peces realment atípiques i inaudites.

Es tracta d'una col·lecció de telèfons antics, gairebé tots dels anys seixanta, que Marc Vidal reconverteix en obres d'art. Extravagants i sensuals, l'artista s'inspira en les marques de luxe i ens demostra el seu estret contacte amb el glamurós món de la moda, les tendències, les mateixes editorials de moda, les desfilades, la creativitat de les marques aplicada tant a peces de vestir com a accessoris o la curosa imatge de cadascuna d'elles, que impregna tot el món que les envolta.

Els telèfons han estat buscats per l'autor un a un, i la majoria són extraordinàries peces d'una època passada, oblidats en el temps, però originals. Originalitat que augmenta després de passar per les mans de Marc Vidal, qui ha donat una volta més a aquestes joies, dotant-les de vida pròpia en reconvertir-les en làmpades glamuroses i quadres fascinants, de treball minuciós i delicat.

Actualment Marc Vidal se situa en el món de l'art com l'encarregat de l'aerografia 'Finishing Area' del taller de l'artista internacional Philippe Shangti.

stats