Cultura 16/09/2019

Tercer concert del projecte educatiu de la Fundació ONCA

L'espectacle infantil es podrà gaudir el dissabte 28 de setembre al Teatre Comunal d'Andorra la Vella

Agència Ana
1 min
Tercer concert del projecte educatiu de la fundació ONCA

Andorra la VellaEl Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella, ofereixen el tercer concert del projecte educatiu 2019. L’actuació, anomenada ‘Cromàtic’, serà el dissabte 28 de setembre a les 17 hores al Teatre Comunal d’Andorra la Vella a càrrec de la Companyia Com Sona?.

L’espectacle, un concert interactiu per als més petits de casa, parteix de la idea de plantejar un viatge a través de la música d’arrel tradicional i d’autor, tot realitzant un joc obert amb el públic. Segons els responsables de la proposta musical, ‘Cromàtic’ neix “a partir del color, la llum i la cultura urbana”.

La companyia ja va obrir la temporada 2019 de la Fundació ONCA amb la producció teatral 'A cau d'orella'. Al llarg de la seva història, ha acutat tant en escoles, biblioteques o teatres, portant un gran bagatge pedagògic en l'àmbit musical infantil.

L’actuació tindrà una durada de 45 minuts i es recomana per a nadons i infants de 0 a 6 anys. Les entrades es posen a la venda aquest dilluns 16 de setembre al web de l’ONCA, amb un preu de 3 € per localitat, en la venda anticipada, i de 5 € per localitat, el dia del concert. Per a tots als infants menors de 12 mesos, el concert és gratuït.

stats