El termini de presentació als premis Arts acaba l'11 de setembre

Pel que fa a la Nit Literària, les obres s'han d'enviar abans del 15 de setembre al Cercle de les Arts i de les Lletres

El proper dilluns 11 de setembre es tanca el termini de presentació als premis Arts, que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres. L'organització recorda que les obres s’han de lliurar al Centre cultural i de congressos lauredià (plaça de la Germandat, 4-5-6 de Sant Julià de Lòria), de 9.30 a 13.30 i de 15 a 19 hores, de dilluns a divendres.

El Cercle de les Arts i de les Lletres  recorda també que el cartell del certamen inclou les modalitats artístiques de pintura, escultura, ambdues dotades per Crèdit Andorrà; disseny gràfic en les modalitats de llibres, cartells, fullets, publicació periòdica -revista-, projectes mutimèdia i objectes de publicitat, guardons dotats pel ministeri de Cultura; f otografia, dotat per Joan Burgués Martisella, i dibuix, dotat per illa Carlemany.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el dilluns dia 25 al mateix Centre cultural i de congressos lauredià, on les obres  participants quedaran exposades fins al 8 d’octubre.

Nit Literària

Pel que fa a la Nit Literària, les obres han de ser enviades abans del divendres dia 15 de setembre al Cercle de les Arts i de les Lletres (apartat 1157, AD500 Andorra la Vella). Cal recordar que els originals han de ser inèdits, no haber rebut abans cap altre premi ni haver-se presentat a un altre concurs, amb còpies per triplicat.

El cartell de la Nit Literària incorpora aquest any un nou guardó, de ciència-ficció i fantasia, dotat pel Grup Maestre, mentre que es mantenen la resta de modalitats literàries: Principat d’Andorra de investigació històrica, dotat pel Consell General;  Fiter i Rossell de novel·la, dotat pel ministeri de Cultura; Sant Miquel d’Engolasters d’assaig literari, dotat per Joan Escaler Calva; Grandalla, de poesia, dotat per Crèdit Andorrrà; Tristaina, de periodisme, dotat per Andimesa;  Sant Carles Borromeu, de contes i narracions, dotat per MoraBanc; Manuel Cerqueda Escaler, de novel·la curta, dotat per Andbank, i el Premi de Teatre 50è aniversari de Crèdit Andorrà, dotat per l’entitat que li dona nom.

La gala del lliurament dels guardons se celebrarà el 9 de novembre a la parròquia d’Encamp.  Per tal de conèixer millor les bases i altres detalls dels dos certàmens es pot consultar el web cercleartsilletres.net.