Cultura 02/10/2017

Tornen els titelles a Encamp

Ja estan a la venda les entrades per al festival, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d'octubre

Ana
1 min
Encamp i el Pas de la Casa acolliran els espectacles. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl comú d'Encamp informa que des d’aquest dilluns ja es poden comprar i reservar les entrades per al festival de titelles que tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre. El tret de sortida el donarà l’espectacle ‘Xefs’, un espectacle on es barreja la màgia, els titelles i la gastronomia i que tindrà lloc dissabte 14 d’octubre, a les cinc de la tarda, a la sala de festes del Pas de la Casa. Una mica més tard, a les sis de la tarda, serà el torn d’Encamp, que acollirà la funció 'L’endrapasomnis', que ens explicarà la història d’una princesa que no pot dormir perquè té malsons. L’espectacle es realitzarà a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural.

Diumenge, el festival començarà amb l'obra 'Cas Caputxeta', una original interpretació del conte clàssic de 'La Caputxeta vermella', que tindrà lloc a les cinc de la tarda, a la sala de festes del Pas de la Casa. D’altra banda, a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp, a les sis de la tarda, es podrà gaudir de l'espectacle 'Xefs'. En finalitzar cada espectacle hi haurà tallers participatius dirigits als més petits.

Pel que fa a les entrades, ja es poden comprar i reservar a través del web www.morabanc.ad/entrades al preu de cinc euros per als adults i gratuït per als infants, però cal fer reserva prèvia de l’entrada.

stats