Cultura 24/03/2021

Toulouse-Lautrec, aquest estiu al CAEE

Es podrà visitar entre els mesos de juny i setembre

ANA
1 min
L'exterior del CAEE.

El comú d'Escaldes-Engordany organitzarà aquest estiu una exposició sobre Toulouse-Lautrec en què el públic podrà veure gravats originals de l'artista. La mostra, tal com han explicats fonts comunals, tindrà lloc a l'estiu, concretament els mesos de juliol, agost i setembre al Centre d'art d'Escaldes-Engordany.

El lloguer temporal de l'exposició 'Toulouse-Lautrec' ha sortit aquest dimecres publicada al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) per un import de 26.000 euros, que és el que costa que l'empresa Evolucionarte-Comediarting dugui a terme els treballs, que inclouen el comissariat, el lloguer, els drets d'exhibició, el transport, càrrega i descàrrega, muntatge, desmuntatge i embalatge, segons consta al BOPA.

Tal com expliquen des de la corporació comunal aquesta mostra s'emmarca en les propostes que fa cada any el comú de cara a l'estiu i que tenen un vessant "més internacional" amb la vocació que els ciutadans puguin "descobrir" artistes de renom. En aquest cas, el públic podrà contemplar gravats originals de l'artista postimpressionista francès.

stats