Cultura 01/10/2018

Tres sessions al cinquè cicle de Contacontes en francès de la Biblioteca comunal universitària

El col·lectiu Terre de Lune explicarà històries en llengua francesa a infants de més de 5 anys

Ana
1 min
La responsable de la Biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria, Beth Gil, i el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig, en la presentació dels contacontes, aquest dilluns. /E. J. M. (ANA)

Sant Julià de Lòria'Contes d'amour et d'amitié', 'Panique à la ferme' i 'Fantaisies d'hiver' són els tres contes que el col·lectiu Terre de Lune explicarà en llengua francesa a infants de més de 5 anys. La Biblioteca comunal universitària organitza el cinquè cicle de Contacontes en francès, una activitat gratuïta però per a la qual cal reservar plaça. Les tres sessions tindran lloc el 6 d'octubre, el 10 de novembre i l'1 de desembre, totes a les onze del matí a les dependències de la biblioteca laurediana. La responsable de l'equipament cultural, Beth Gil, ha explicat aquest dilluns que les sessions són interactives i participatives.

En els quatre primers cicles que ja s'han organitzat, que va endegar l'octubre del 2016, hi han aprticipat 672 nens i nenes, una xifra que "ens anima a continuar", ha remarcat el conseller de Cultura del comú de Sant Julià de Lòria, Josep Roig. El conseller ha recordat que totes les activitats relacionades amb lectura i canalla acostumen a tenir molt d'èxit.

El cicle de Contacontes en francès, l'únic que organitza una biblioteca comunal del país, s'ofereix amb l'objectiu d'apropar la llengua i la cultura francesa als més petits.

stats