Cultura 29/10/2020

Tres nous jocs virtuals per conèixer els museus d'Andorra

Cultura reprèn la iniciativa a partir del 30 d'octubre

Ana
1 min
El cartell informatiu dels jocs dels museus. / GOVERN D'ANDORRA

Andorra la VellaL'àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura i Esports torna amb els jocs virtuals per conèixer els museus, l’art i la cultura d’Andorra. De la mateixa manera que ja es va fer durant el període de confinament voluntari, el ministeri ha recuperat la iniciativa i ha introduït tres nous jocs virtuals de preguntes sobre cultura d’Andorra i les històries narrades als museus.

Aquesta vegada les preguntes dels jocs estan classificades en tres nivells: un de fàcil, pensat per jugar en família; un d’intermedi, amb preguntes més difícils, i un d’expert, per posar a prova al màxim els coneixements dels jugadors.

En aquests nous reptes s’ha combinat la part lúdica de les preguntes del concurs amb explicacions de les respostes i les temàtiques de les preguntes. D’aquesta manera, els jugadors podran ampliar els coneixements a mesura que avancen pel joc.

Els tres reptes estaran disponibles a l’apartat d'activitats del web www.museus.ad a partir del divendres 30 d’octubre. Per accedir-hi només caldrà clicar a l’enllaç que hi haurà a l’entrada de #elsmuseusdonenjoc #tambédesdecasa i, un cop dins, escriure el nom de jugador amb el qual es vol participar i començar a jugar.

stats