Cultura 30/08/2021

Visita teatralitzada a la Casa d'Areny Plandolit, aquest dimecres

ARA Andorra
1 min
Cartell de l'esdeveniment.

OrdinoEn el marc de la celebració de les 'Nits d’estiu als museus' aquest dimecres 1 de setembre el ministeri de Cultura i Esports proposa redescobrir el Museu Casa d’Areny-Plandolit. La iniciativa passa per conèixer la casa i la família que l’habitava a través d’una visita teatralitzada de mans de Lis Caubet.

La família d’Areny-Plandolit ha tingut molts membres. Cadascun ha viscut la casa familiar d’Ordino d’una manera diferent. Alguns l’han adaptat a les seves aficions, com el doctor Pau Xavier, i d’altres l’han viscut com un lloc de pau per aïllar-se del dia a dia, com l’Assumpta. Assumpta d’Areny-Plandolit fou la filla de Don Guillem, figura amb la qual la família agafà renom. Ella no va viure permanentment a la casa, sinó que la va conèixer als estius, allunyada de les inclemències meteorològiques, i la recordava com un indret de calma enmig d’un paradís.

Caubet es posarà a la pell de l’Assumpta i farà dues visites teatralitzades a la casa familiar dels Areny-Plandolit a les 20 i les 21.30 hores. L’assistència a les visites és gratuïta, però cal fer reserva prèvia obligatòria, ja que les capacitats són limitades. Per reservar cal trucar al telèfon 836 908.

stats