Economia 03/10/2022

2,7 milions d'euros del pressupost del 2023 per a la desviació de la Massana

L'executiu també destinarà cinc milions a l'adquisició d'habitatges que són al mercat de lloguer

ARA Andorra
1 min
Eric Jover exposant el pressupost del 2023.

La MassanaEl pressupost per al 2023 augmentarà la seva despesa social i buscarà, en paraules del portaveu Eric Jover, reforçar els pilars de l'estat del benestar. Segons informa RTVA, entre inversions directes i indirectes, Govern pretén invertir 83 milions d'euros principalment en l'habitatge i la millora de les comunicacions.

Es preveu destinar onze milions a projectes d'habitatges a preus assequibles. Concretament, seran sis per construir a Borda Nova o altres cinc milions a l'adquisició d'habitatges que són al mercat de lloguer. Destaca també la partida per optimitzar la xarxa viària, com serà la desviació de la Massana, amb una inversió prevista de 2,7 milions.

Jover assegura que aquestes inversions marquen les línies estratègiques de l'executiu. Exposa que aposten per un estat del benestar i per la mobilitat, el que requereix aquesta inversió en habitatge i apostar per l'heliport nacional o la desviació de la Massana.

Aquest pressupost per l'any vinent també augmenta en un 40% la partida del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa, a causa de dos conceptes: una partida de tres milions per l'heliport i la implantació del transport públic gratuït.

stats