L'AFA haurà de pagar-li 250.000 euros d'indemnització al seu director

L'elevada xifra té l'objectiu d'evitar que Ramon López s'incorpori a una entitat financera immediatament després de plegar

Una indemnització amb aires de premi de loteria: 250.000 euros. Aquesta és la xifra que cobraria el ja exdirector de l' ’Autoritat Financera Andorrana, Ramon López, per deixar el càrrec després d’haver arribat a un acord amb Govern. 

Tot i que la indemnització pugui semblar estratosfèrica, és el que li correspondria segons el seu contracte. El document recull que, en cas de no continuar sense que s'hagi produït una falta greu, López té dret a una compensació equivalent a un any de sou, més els incentius cobrats l’exercici anterior.

López va ser contractat en substitució de Maria Cosan  amb el repte de rellançar els sectors bancari i financer. Amb un sou de 198.000 euros anuals, el directiu de l’AFA va estar els darrers mesos en el punt de mira, per no haver assolit les expectatives generades i els resultats fixats en el full de ruta de la transició de la banca cap a un nou model més contemporani i adaptat a les noves exigències fruit de l’entrada en vigor dels intercanvis automàtics d’informació fiscal.

  • Etiquetes