Andorra Turisme posa en marxa una campanya per atraure turistes francesos al Pas de la Casa

Pretén informar als visitants que la carretera que connecta amb França torna a estar oberta en els dos sentits de la marxa

Amb l'objectiu de reforçar la comunicació de la reobertura de la carretera RN-22 prevista per aquest divendres, Andorra Turisme, en col·laboració amb el comú d'Encamp i Grandvalira, posa en marxa una campanya per incentivar els turistes francesos a realitzar les compres al Pas de la Casa. Amb el lema 'L'accès au Pas de la Case est ouvert', la campanya de comunicació, que s’iniciarà el mateix divendres, pretén informar als visitants que la carretera que connecta amb França torna a estar oberta en els dos sentits de la marxa.

Coincidint amb aquest fet, tots aquells turistes que realitzin compres superiors a 20 euros podran entrar en un sorteig de tres estades al país i tres forfets de temporada de Grandvalira. Hi poden participar visitants de qualsevol nacionalitat que hagin realitzat compres al Pas de la Casa des de l'11 de maig i s'allargarà fins el 2 de juny. Les butlletes s'obtindran a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa i caldrà bescanviar els tiquets de les compres realitzades per les butlletes. Per cada despesa realitzada que sumi un import total de 20 euros s'aconseguirà una butlleta.

El sorteig es realitzarà el 3 de juny i serà llavors quan s'anunciaran els guanyadors de les tres estades i dels tres forfets de temporada. En concret, el premi inclou dues nits d'hotel per a dues persones, un àpat en una borda, dues entrades a Caldea i un lot de productes locals. Per reforçar la comunicació exterior, des del 17 de maig i durant una setmana, es donarà a conèixer a diferents mitjans de premsa escrita i en línia francesos, en ràdios locals d'Occitània i xarxes socials. A més, a partir del 10 de juny s'iniciarà la campanya de comunicació de rebaixes d'estiu també al mercat francès, per així donar continuïtat a la promoció del producte de compres.

De forma paral·lela a aquesta campanya, el Govern també va posar en marxa una campanya de compres interna –adreçada a andorrans i residents al país– per promoure el consum al Pas de Casa. En aquest sentit, la campanya d'Andorra Turisme està destinada íntegrament als visitants.