Conferència sobre la transformació digital

Jordi Marín, director general de Microsoft Catalunya, parlarà el dia 9 de novembre a l'Espai d'Innovació d'Andorra

La transformació digital' serà el tema de la conferència que oferirà el director general de Microsoft Catalunya, Jordi Marín, el proper 9 de novembre a les 19 hores a l'Espai d'Innovació d'Andorra a Caldea. Jordi Marín és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona, i compta amb diversos màsters i potsgraus de gestió pública (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i ESADE).

Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diferents càrrecs dins del sector públic i privat vinculats amb el món digital i de la innovació. Cal destacar que al maig del 2006 va ser nomenat secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és el director general a Catalunya de la multinacional nord-americana Microsoft i professor associat i membre del consell social de la Universitat Pompeu Fabra. La conferència està organitzada per Actua i l'entrada és gratuïta però cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a contacte@actuatech.ad o trucant al telèfon 862 555.