Publicitat
Publicitat

Continua el degoteig de gent a les oficines de BPA

Els clients han explicat a l'Ara.ad que no tenen cap novetat, i que les seves operacions segueixen estan restringides a un màxim de 2.500 euros setmanals

Segona setmana des que es va destapar l'afer BPA i continua el degoteig de clients a les diferents oficines de l'entitat per treure els 2.500 euros setmanals o simplement, per conèixer nova informació.

Aquest dilluns, abans de l'obertura de les oficines, la gent ja esperava a les portes de la seu central de Banca Privada d'Andorra a l'avinguda Carlemany, la qual ha obert les seves portes a les 9 del matí. A diferència del dilluns passat, avui tots hi cabien a dins de l'oficina, tot i que l'entrada i sortida de clients no ha parat en tota la jornada.

En sortir de l'oficina, els clients explicaven a l'Ara.ad que no tenien cap novetat, les seves operacions segueixen estan restringides a un màxim de 2.500 euros a la setmana i les extraccions dels caixers automàtics continuen limitades a 300 euros diaris.

Quant a la línia de crèdit que va pactar el Govern amb l'ABA, a la reunió celebrada aquest diumenge, la majoria de clients han assegurat no tenir cap informació o conèixer-la a través dels mitjans de comunicació.