Crèdit Andorrà, millor banc d'Andorra en banca privada i RSC

És el setè any que la publicació financera atorga el premi de banca privada a Crèdit Andorrà i el cinquè any que reconeix les seves polítiques de responsabilitat social

Global Banking & Finance Review ha reconegut per setè any consecutiu Crèdit Andorrà com a millor banc d’Andorra en banca privada 2019. A aquest guardó se suma també el premi al millor banc en RSC 2019 al Principat, que l’entitat rep per cinquè any gràcies a la seva política de responsabilitat social.

La publicació financera atorga aquests premis en reconeixement a les companyies que destaquen en àrees relacionades amb l’experiència i l’excel·lència dins del món financer, amb un èmfasi especial en la innovació, les fites assolides, l’estratègia i els canvis inspiracionals. Els premis són un reconeixement al model de gestió de Crèdit Andorrà, caracteritzat pel bon govern, la responsabilitat i la voluntat de servei i proximitat al client, així com per l’equilibri entre el lideratge al mercat andorrà i l’expansió internacional. Els guardons també avalen l’aposta ferma per ser pioners en transformació digital.

El premi posa de manifest l’estratègia de Crèdit Andorrà d’oferir un servei de banca privada i gestió d’actius especialitzat i proper al client, basat en una proposta de valor de serveis 'boutique'. L’impuls que el banc ha dut a terme en digitalització de productes i serveis també ha estat reconegut. És el cas de Merkaat, un innovador assessor 100% digital en fons d’inversió, que permet una gestió integral de les inversions i que compta amb un equip d’experts que assessora els clients en la presa de decisions.

Aquest guardó valora el compromís de Crèdit Andorrà per orientar-se al client i a la societat en general a través de la seva política de responsabilitat social. D’aquesta manera, reconeix el bon govern de l’entitat, així com les iniciatives educatives, socials, culturals i de suport a l’economia del país i al teixit empresarial que duen a terme el banc i la seva fundació. Crèdit Andorrà està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides i ha adoptat l’Agenda 2030, Transformar el nostre món, per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).