El ministre de Foment en funcions espanyol tancarà la Trobada Empresarial al Pirineu

La jornada, que enguany porta per títol 'Definim l'agenda empresarial', reuneix prop de 20 professionals, empresaris i directius dijous i divendres a la Seu d'Urgell

El ministre de Foment en funcions del govern espanyol, José Luis Ábalos, farà la cloenda de la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu divendres a dos quarts de vuit del vespre. Aquesta és una de les trobades econòmiques amb més participació de Catalunya i enguany espera reunir uns 600 empresaris catalans a la Seu d'Urgell durant els dies 6 i 7 de juny. La jornada, que enguany porta per títol 'Definim l'agenda empresarial', s'ha consolidat com un esdeveniment de referència per a l'empresariat català i reuneix ponències de prop de 20 professionals, empresaris i directius entre els quals destaquen el socioecòleg i president d'ERF, Ramon Folch; el president de la Fundació Garrigues, Antonio Garrigues Walker, i la representant de l'Alt Comissionat per l'Agenda 2030 Cristina Gallach.
A la trobada també hi participen la qui ha estat directora de Google Amèrica i actualment forma part del consell assessor independent d'Evo Bank, Olga San Jacinto, i el governador del Banc d'Espanya entre el 2012 i 2018, Luis Maria Linde.

Pel que fa al responsable de la clausura, José Luis Ábalos, és diplomat en Magisteri per la Universitat de València i Doctor Honoris Causa per la Universitat de San Pedro de Chimbote (Perú). També és diputat per les Corts Generals espanyoles i secretari d'organització del PSOE des de 2017.

La Trobada Empresarial al Pirineu serà inaugurada el mateix divendres pel president català, Quim Torra. Dijous a la tarda arrencarà amb ponències i conferències.