Garatge Nogreda obre el nou concessionari Nissan com a aposta pel vehicle elèctric

La marca destaca que Andorra ha entès l'aposta per la mobilitat elèctrica, amb ajudes estables a través del pla Engega

Andorra torna a tenir, des d'aquest dijous, concessionari Nissan, gràcies a un acord empresarial entre els socis fundadors de Garatge Nogreda i la marca de vehicles japonesa. Nissan aterra al Principat amb expectatives elevades, després que el mercat de l'automòbil s'hagi recuperat en vendes i hagi començat a estabilitzar-se aquests últims anys, però sobretot ho fa amb una aposta ferma pel vehicle elèctric.

Entre finals d'aquest any i principis del proper, arribarà a Europa i també a Andorra l'últim model de vehicle elèctric de la casa Nissan, el Leaf, que s'acaba de presentar a Tòquio. En aquest sentit i fent referència al pla Engega, el director de vendes de Nissan a Espanya, Portugal i Andorra, Manuel Burdiel, en declaracions a l'ANA, ha destacat que "Andorra ha entès molt bé que les ajudes han de ser estables i continuades en el temps, perquè el consumidor final prengui la decisió". Per últim, Burdiel ha recordat que una altra estratègia de futur de Nissan és la integració tecnològica al voltant de la conducció autònoma.

Un centenar de persones han assistit a la inauguració del nou concessionari Nissan a Andorra la Vella, que s'ha fet aquest dijous al vespre i ha comptat amb la participació especial dels socis fundadors de Garatge Nogreda, i del cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons.