Dorado relleva Christner al capdavant de Vall Banc

El fins ara CEO mantindrà la implicació en l'entitat com a membre del consell d'administració

El consell d'administració de Vall Banc ha aprovat, subjecte que l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) atorgui la corresponent autorització prèvia, un relleu en la cúpula directiva amb la incorporació de José Luís Dorado com a nou director general de l'entitat en substitució del CEO, Michael Christner.

Així, el màxim responsable executiu passarà a ser Dorado, que s'incorporarà a la firma per seguir impulsant un projecte que en els últims anys ha viscut l'estrena del servei de Wealth Management potenciat per les aliances internacionals de l'entitat i ha completat la reforma de les oficines centrals. El nou director general tindrà el repte de seguir consolidant el Wealth Management amb potència global i un servei d'Easy Banking – Banca País simple i eficient.

Després de dos anys de "dedicació absoluta, havent-se traslladat amb la família a Andorra, i un cop consolidada una línia estratègica sòlida i diferenciada", l'actual conseller delegat, Michael Christner, cessarà del seu càrrec per assumir la responsabilitat d'impulsar un dels projectes de major envergadura de J.C. Flowers a Alemanya. Tot i això, Christner seguirà "absolutament compromès" amb el projecte de Vall Banc com a membre del consell d'administració, tal com informen des de l'entitat.

José Luís Dorado Ocaña compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector financer andorrà i internacional en càrrecs d'alta responsabilitat. El nou director general aporta el seu ampli coneixement gràcies a una llarga carrera professional en càrrecs tan rellevats com el de chief investment officer de Crèdit Andorra (assumint la presidència de diverses companyies del grup), i chief financial officer d'Espanya i Portugal de Fortis Bank /Beta Captial.