MoraBanc signa un acord amb Goldman Sachs

L'acord permetrà als clients del banc andorrà accedir als serveis d'assessorament i a les carteres d'inversió 

MoraBanc ha signat un acord en exclusiva amb Goldman Sachs, un dels majors bancs globals del món, per reforçar la seva oferta de productes i serveis a Andorra. Aquest acord permetrà als clients de MoraBanc accedir als serveis d'assessorament i a les carteres d'inversió dissenyades específicament per Goldman Sachs Asset Management (GSAM) per a MoraBanc. L'entitat va presentar el mes de novembre el seu pla estratègic, enfocat a transformar l'organització per donar pas a un banc més centrat en el servei a clients, més àgil, digital i per oferir als seus clients les millors solucions del mercat en la gestió del seu patrimoni.

Goldman Sachs és un dels majors bancs globals d'inversió del món. A finals del 2018 la seva unitat d’'asset management' comptava amb un volum d'actius sota gestió de 1,54 bilions de dòlars i un equip de 2.138 professionals repartits en 30 oficines a tot el món. Lluís Alsina, director general de MoraBanc, considera que "l'acord entre MoraBanc i Goldman Sachs aporta un valor diferencial als nostres clients, permetent-los disposar d'informació exclusiva i d’una gamma de productes i serveis més àmplia i personalitzada. En l'àmbit estratègic, l'acord mostra la voluntat del banc d’enfocar-se en el servei al client, avançant amb els millors 'partners' de cada sector per oferir als nostres clients les millors solucions del mercat".

Lucía Catalán, responsable de Goldman Sachs Asset Management per a Iberia i Llatinoamèrica, estima que "amb aquest acord els clients de MoraBanc tindran accés a l'experiència que tant en assignació d'actius com en gestió de riscos té el nostre equip de Global Portfolio Solutions. A més, en el cas específic dels clients del segment discrecional, podran beneficiar-se de la selecció en diferents classes d'actius sota el model d’arquitectura oberta del nostre equip d'Alternative Investments i Manager Selection, integrat per 250 professionals.