Només Saetde presenta oferta per entrar a Secnoa

En un termini de dos mesos es podria saber la resolució de l'adjudicació

Finalment, només un licitador, Saetde SA, s’ha presentat al concurs que el comú d’Ordino havia convocat per a la selecció d’un soci privat per a Secnoa. Cal destacar que el termini es tancava aquest dilluns a les 12 hores i que fins a quatre empreses havien retirat el plec de bases.

L’obertura de l’oferta ha tingut lloc tot seguit a la finalització del termini, en una taula integrada pels cònsols, Josep Àngel Mortés i Gemma Riba; la consellera de l’oposició Sandra Tudó; el cap de l'assessoria jurídica, Gilbert Blasi; la secretària general, Zita Barrio; l'interventor, Quim Anglada, i la cap de Finances, Meritxell Fàbrega.

A partir d’ara s’obre un procediment que servirà per analitzar l’oferta i per a la redacció d’un informe tècnic. Tal com ha destacat Mortés, en declaracions a RTVA, aquest procés podria allargar-se un parell de mesos, després del qual es podria fer ja l’adjudicació.

Cal recordar que el termini per a la presentació d’ofertes es va allargar fins a aquest 22 de gener, ja que inicialment acabava el 15 de desembre. El soci privat ha d'executar, tal com ha remarcat Mortés, el pla director per a Ordino-Arcalís.