Pyrénées dona el tret de sortida al Black Friday

Ofereix descomptes d'un 5% en productes Apple i un 50% en cinema

El Black Friday ha arribat al centre comercial Pyrénées aquest dijous, en una jornada que s'allargarà fins al 2 de desembre i que posa a disposició del client un ampli ventall de descomptes que arriben a ser de fins al 40%. En el cas dels productes de l' FNAC, arriben a ser de fins a un 50% en la secció de cinema, mentre que en Iphone, Imac i Ipad, els descomptes especials són d'un 5% i un 8% respectivament.

Pel que fa a l'alimentació, en productes seleccionats, el client es podrà aprofitar d'un 50% de descompte en la segona unitat. Tanmateix, amb un 40% de descompte en la segona unitat de moda i calçat per a dones de la temporada tardor-hivern 2019, a excepció de les marques Purificación García, Desigual, Pepe Jeans, Brownie, Escada, Gallery i New Balance, on hi ha disponibles altres tipus de descomptes que arriben a ser de fins al 30% La selecció de marroquineria, bijuteria, joieria, viatges i productes per a la llar, es beneficien d'un 40% de descompte en els seus articles.

A banda, el centre comercial, del 29 de novembre al 12 de gener, descobrirà el nou Espais Pop-Up Greenland a la planta baixa. Una marca internacional, nascuda a Holanda l'any 1990, i que està present en més de 50 països. Una marca que aterra a Andorra gràcies a aquest nou espai i que ofereix una línia completa de productes per a la higiene i la cura personal, basat en ingredients 98% naturals.