'Rebel', els esdeveniments esportius i l'oferta turística centren l'atenció de Fitur

Andorra participa en aquesta fira amb un estand que compta amb una superfície total de 220 m2

El nou espectacle del Cirque du Soleil titulat 'Rebel' i els esdeveniments esportius que tindran lloc a Andorra al llarg de tot l'any centren l'atenció de la fira Fitur que es celebra a Madrid des d'aquest dimecres i fins el 27 de gener. Aquest és el certamen de turisme més important pel mercat espanyol i és on les destinacions turístiques d'arreu del món hi presenten les novetats que han preparat per tot l'any.

En aquesta ocasió, Andorra hi pren part per donar a conèixer 'Rebel', el nou espectacle del Cirque du Soleil que es representarà del 29 de juny al 28 de juliol. La prestigiosa companyia canadenca arriba al país per setè any consecutiu i enguany ho fa amb una proposta que combina cançons conegudes dels principals cantants internacionals dels últims 50 anys amb números acrobàtics.

Andorra també hi presenta un seguit d'esdeveniments esportius de gran impacte mediàtic, tot destacant les finals de la Copa del Món d'esquí alpí que es celebren de l'11 al 17 de març, la Copa del Món de BTT del 2 al 7 de juliol i l'etapa íntegra de la Vuelta Espanya del proper 1 de setembre que inclourà per primera vegada en la competició un tram d''sterrato'.

D'altra banda i a part d'aquests esdeveniments, el Principat també promou l'oferta d'hivern i la d'estiu en general amb l'objectiu de posicionar-se com una destinació turística atractiva al visitant al llarg de tot l'any.

Andorra participa en aquesta fira amb un estand que compta amb una superfície total de 220 m2 i on enguany hi prenen part, a més d'Andorra Turisme, un total de divuit empreses del sector turístic andorrà d'allotjaments, agències receptives i estacions d’esquí: Caldea, Naturlandia, Roc Blanc Hotels, Park Piolets Hotel&Spa, Daguisa Hotels, Hotansa, Internova, Destination Services, Superski, Autocars Nadal, Ski Serveis, Andorratours, Esquiades, Viatges Sant Julià, Evenia, Grandvalira, Vallnord i Ski Andorra.