Tres estrelles Michelin al centre d'Andorra la Vella

Rosa Pons impulsa un mercat gurmet a l'edifici 'El Diamant' amb Romain Fornell, Bernard Bach, Òscar Manresa i José Gaspart

Andorra la Vella disposarà a la tardor d’un espai gastronòmic de 700 metres quadrats amb tres estrelles Michelin. Serà al 'The Embassy', als baixos de l’edifici 'El Diamant' de l’avinguda Meritxell 31, on s’ubicarà un mercat gurmet de la mà de tres grans xefs. Romain Fornell (una estrella Michelin, Caelis, Barcelona), Bernard Bach (dues estrelles Michelin, Le Puits Saint Jacques, Tolosa), Òscar Manresa (Kauai, Casa Guinart i Casa Leopoldo, i autor de 'Mi Boqueria', ed. Planeta Gastro), i l’empresari hoteler José Gaspart estaran al capdavant del projecte.

La iniciativa està desenvolupada per l’empresària andorrana Rosa Pons i les seves filles, sisena i setena generació de joiers, propietàries i promotores de l’edifici on s’ubicarà el nou espai gastronòmic i de tres joieries a Andorra la Vella (Suïssa, Boutique Suïssa i The Watch Gallery).

La mateixa Rosa Pons, acompanyada dels xefs i l’empresari, han presentat aquesta setmana l’innovador projecte gastronòmic als cònsols d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i Marc Pons. Segons informen des del comú, Marsol valora molt positivament la implantació de les tres estrelles Michelin a la capital perquè “serà un revulsiu més per a la promoció de la parròquia i del país amb una oferta atractiva, innovadora i de qualitat” que, a més, se situarà al renovat eix comercial.

Més enllà del projecte gastronòmic, 'The Embassy' comptarà amb 2.600 metres quadrats i tres plantes més dedicades a les compres i al benestar.