Economia 24/10/2019

L’ACA donarà la volta a tots els visitants de la fira

Faran el sorteig d'un premi de 2.000 € per fer una viatge a on vulgui el guanyador

Agència Ana
2 min
Una roda de premsa de l'ACA. / ARXIU

Andorra la VellaPer segon any consecutiu, l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) es presenta a la Fira d’Andorra la Vella, que enguany celebra la seva 41a edició, segons informa l'entitat en un comunicat.

Pel que fa a la vocació de l'ACA de millorar la societat promovent una mobilitat segura i sostenible, a l'estand els visitants podran trobar un vehicle real en què experimentar un accident de cotxe amb un gir de 180 graus, amb el lema "Els donarem la volta". En aquest punt, l'equip de monitors de seguretat viària del club explicaran als visitants les diferents causes d'un accident de trànsit com el que han experimentat al simulador, i els hi donaran recomanacions sobre diferents aspectes de la conducció segura d'un vehicle, per tal de sensibilitzar el públic sobre situacions quotidianes que generalment no es tenen en compte a l'hora de conduir un cotxe (cordat del cinturó, postura, ubicació del volant, etc.).

L'ACA també aporta protecció als seus socis en altres àmbits que estaran presents durant la 41a Fira d'Andorra la Vella. L'equip d'ACA Segurs estarà disponible a l'estand per atendre els socis i informar sobre els avantatges de les diferents pòlisses que ofereix el club, adaptant-se 100% a les necessitats dels socis, oferint el millor preu de mercat i incloent la defensa jurídica, un dels aspectes més sobresortints d'ACA Segurs.

Durant la fira, l'ACA proposa que els que comprin un vehicle en els concessionaris Ford, Volvo, Seat o Hyundai "estrenin el cotxe com cal". L'oferta convida els nous propietaris a assegurar el cotxe nou al servei de corredoria del club i, com a contrapartida, l'ACA regalarà la quota de soci durant un any.

Amb el lema "Et donarem la volta", l'ACA farà el sorteig d'un premi de 2.000 € per fer una viatge a on vulgui el guanyador. Els que hi vulguin participar, ja poden fer-ho a través del web aca.ad o a l’estand del club durant la fira.

L'Automòbil Club d'Andorra compta actualment amb més de 9.200 socis i és una entitat que ofereix cobertura i serveis d'alta qualitat per atendre 9.200 persones en qualsevol lloc del món. És especialista en la prestació d'assistència personal, assistència al vehicle i assistència sanitària urgent en viatge.

stats