Economia 04/07/2024

Aldi obrirà a la Seu el dimecres vinent

Serà el primer supermercat a peu de carretera en la ruta Andorra i Barcelona

Fernando J. Bolívar
1 min
ALDI obrirà al final al mes de juliol a la Seu d'Urgell.

Andorra la VellaA partir de dimecres 10 de juliol, Aldi espera obrir el seu nou supermercat a la Seu i atreure potencials clients procedents d'Andorra. De fet, serà el primer supermercat que es trobarà a peu de carretera un conductor que vagi de Barcelona a Andorra o al revés. En un primer moment, la previsió era que el magatzem obrís el 18 de juny, però no es van fer les recepcions de les obres, és a dir, la Generalitat no va donar el vistiplau de la finalització de les reformes.

Des d'Aldi han avançat que el nou local, situat al peu de la carretera N-260, a l'entrada est de la Seu, tindrà una superfície de més de 1.000 metres quadrats i arrencarà amb 17 treballadors i treballadores. Tanmateix, expliquen que bona part dels productes, el 86%, són de marques pròpies de l'empresa i el 80% són d'origen estatal i en estreta col·laboració amb productors del país. El seu objectiu és "permetre als clients beneficiar-se d'estalvis en les seves compres setmanals", segons afirmen.

I aviat hauria d'estar disponible la parada d'autobús que la Generalitat requereix a alguns comerços, com l'Aldi de la Seu. Tot i això, es tracta d'un tema que es troba sense concretar-se per la negativa de l'Ajuntament del municipi a posar la parada perquè, segons van exposar, l'obertura d'aquest supermercat suposa un atac al comerç local.

stats