Economia 05/07/2021

Andbank acull aquest estiu dotze joves en el programa de pràctiques

ARA Andorra
1 min
Els joves que fan les pràctiques aquest estiu a Andbank.

Escaldes-EngordanyAndbank ha donat la benvinguda als dotze joves que inicien el programa de pràctiques d'estiu emmarcat dins l'Andbank Trainee Program. D'aquests, nou estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l'equip de professionals dels diferents departaments de serveis centrals i d'oficines, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips de l'entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques de suport, informen des d'Andbank.

Aquest programa va néixer amb l'objectiu de donar suport al talent jove i a la seva ocupabilitat a través d'integrar-se totalment dins del món laboral. Així, els joves estudiants tenen la possibilitat d'obtenir experiència pràctica on poden adquirir eines i competències professionals, completar la seva formació, treballar en equip i gestionar projectes, fonamentals pel seu futur laboral.

Els dotze participants han estat escollits entre gairebé més de 70 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l'obertura del termini d'inscripció. Alguns dels requeriments per formar part del Trainee Program eren: cursar segon any d'estudis superiors relacionats amb l'administració d'empreses, economia, enginyeria o dret, entre d'altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra.

Durant les anteriors edicions, han participat més de 145 estudiants. En aquest setè any, Andbank continua apostant pel jove talent.

stats