Economia 01/10/2019

Andorra 2000 posa a l'abast dels clients una nova web

Destaca per la facilitat d'ús i la seguretat

Marc R. Fort
2 min
Antonio Miralles, director de l'Andorra 2000.

Andorra la VellaEl centre comercial Andorra 2000 ha posat a disposició dels ciutadans una plataforma de venda de productes de la casa a través de la xarxa. Tal com ha explicat Antonio Miralles, director d'Andorra 2000, “es tracta d'una passarel·la ràpida, sense complicacions pel client i amb un servei impecable per al client”. Miralles ha recalcat que “des de feia molt de temps, els nostres clients ens demanaven poder disposar d'un servei de venda en línia, i per aquesta raó, hem gastat prop de 100.000 euros per a poder satisfer les seves necessitats”.

Entre les característiques més destacables del nou servei d'Andorra 2000, s'hi troba la facilitat d'ús, l'entrega concertada (el client escull el dia i l'hora i s'entrega en producte en mà) i una navegació en un entorn 100% visual (cada producte disposa de vuit fotografies d'alta qualitat per tal d'accedir al producte fàcilment). Un dels punts forts, i en el qual Miralles ha volgut emfatitzar, està en la possibilitat d'adquirir productes frescos i congelats. D'altra banda, gràcies a la qualitat de les imatges, serà visible el codi de barres del producte, per la qual cosa aquelles persones que siguin intolerants a algun ingredient el podran escanejar per estar segurs del que compren.

Pel que fa al registre, "és molt senzill", explica Miralles, ja que en el cas que la persona interessada sigui propietària d'una targeta Andorra 2000, de forma automàtica ja estarà inclosa dins de la base de dades. En cas contrari, els camps a emplenar són els imprescindibles i habituals en aquests casos (nom, adreça...). La web compta amb tots els protocols de seguretat, per preservar els números de targetes bancàries protegits. Miralles ha anunciat que "Andorra 2000 està al servei dels clients", assegurant que "sempre escoltaran les seves veus per tal de millorar el seu servei".

stats