Economia 06/03/2018

Andorra fa país a Perpinyà

Anna Estel, Marc Pons, Landry Riba i Carles Miquel participaran en una jornada dedicada a l'obertura econòmica

Ana
1 min
El cap de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, del ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles Miquel, i el director de la Fundació Actua, Marc Pons, intervindran a la jornada 'País Andorra' de Perpinyà. / ANA

Andorra la VellaLa Cambra de Comerç dels Pirineus Orientals (CCI) amb seu a Perpinyà acull aquest dijous la jornada 'País Andorra' destinada a donar a conèixer als empresaris del departament francès les possibilitats econòmiques que ofereix el Principat. Des de la CCI es destaca que Andorra és una economia oberta al comerç internacional i que l'esforç que s'ha dut a terme en matèria d'homologació fiscal i financera ha portat el país cap un nou cicle socioeconòmic on la inversió estrangera s'ha convertit en un dels pilars de l'economia.

Anna Estel, d'Actua, presentarà el context econòmic, financer i jurídic per invertir i exportar a Andorra. També hi intervindran Carles Miquel, cap de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, del ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat; Landry Riba, director d'Agricultura del Govern, i Marc Pons, director de la Fundació Actua. Després de les conferències els interessats en cada àmbit podran mantenir entrevistes personals amb els ponents.

L'activitat s'emmarca en el programa d'accions de la CCI dels Pirineus Orientals i dels projectes Interreg Poctefa i CCI Pirineus Med, que té com a objectiu impulsar la cooperació econòmica i els fluxos comercials entre Espanya, França i Andorra, i que s’adreça principalment a les pimes, als autònoms i a les microempreses.

stats