Economia 12/05/2021

Andorra Telecom ofereix nous serveis de seguretat en la connectivitat per a empreses

Es tracta de nous tallafocs i SDWAN per garantir la seguretat de les dades que es transmeten per internet

ANA
1 min
L'agència comercial d'Andorra Telecom. / ANDORRA TELECOM

Andorra la VellaAndorra Telecom ha ampliat l’oferta de serveis relacionats amb la seguretat per a empreses, afegint dos nous productes que completen el ventall d’opcions de connectivitat ja disponible actualment.

Tal com destaquen des de l'empresa els tallafocs de darrera generació, dirigits a qualsevol empresa que tingui contractada una connectivitat MAI (mòdul d’accés a internet) o IAC (internet d’alta capacitat), aporten "un augment de seguretat en les connexions a internet" i es poden activar amb serveis addicionals com antivirus, filtratge de contingut o control d’aplicacions, de manera que la vulnerabilitat de les empreses en referència a la connectivitat a internet quedi molt limitada.

D’altra banda, per a les empreses amb necessitat de connectar diferents seus, el servei SDWAN s’encarrega de xifrar les dades que circulen a la xarxa entre aquestes seus. Així, s’aconsegueix una seguretat de transmissió de dades pràcticament tant eficient com en el cas d’una intranet dedicada però a un preu més assequible.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha comentat la importància d’actualitzar de manera regular els productes destinats a les empreses. “Estem compromesos en oferir la màxima quantitat de serveis de qualitat per a les empreses de país, garantint la seguretat en la seva transmissió de dades i, d’aquesta manera, col·laborar en la seva competitivitat i en la competitivitat del país”.

Les empreses interessades en qualsevol dels serveis de seguretat d’Andorra Telecom poden posar-se en contacte amb el seu gestor d’empresa habitual.

stats