Economia 09/11/2023

Andorra Turisme i Grandvalira Resorts presenten la campanya d’hivern als països veïns

També s’ha presentat Andorra Selected, l’estratègia per posicionar el Principat en l’àmbit internacional del turisme prèmium

ARA Andorra
1 min
Membres d'Andorra Turisme i Grandvalira Resorts durant la ronda de desplaçaments a França i Espanya per donar a conèixer la campanya d’hivern.

Andorra la VellaAndorra Turisme i Grandvalira Resorts inicien un ronda de desplaçaments a França i Espanya per donar a conèixer la campanya d’hivern a la premsa especialitzada. Aquest dijous s’ha fet la primera presentació a París davant d’una quinzena de mitjans de comunicació.

Així, més enllà d’explicar les novetats de la temporada hivernal relacionades amb les estacions, Andorra Turisme ha exposat l’oferta del país en neu, benestar, compres, gastronomia i cultura. També s’ha presentat Andorra Selected, l’estratègia per posicionar el Principat en l’àmbit internacional del turisme prèmium i la campanya Atypical.

La ronda de presentacions es completarà la setmana vinent a Barcelona, Madrid i Tolosa. La presentació a la premsa i sector d’Andorra, que es va haver de posposar per la mort de l’excap de Govern Antoni Martí, es farà finalment el 13 de novembre.

stats