Economia 15/01/2023

En auge els apartaments turístics d'Andorra, amb ocupacions del 100% els caps de setmana

Estan notant un canvi de tendència en les reserves, que passen de funcionar amb poca antelació a fer-ho amb molta

ARA Andorra
1 min
Apartaments turístics.

Andorra la VellaBones notícies per als allotjaments turístics després de la campanya de Nadal. Les seves previsions consideren que la temporada es podria tancar amb xifres de rècord, ja que l'ocupació s'està situant al 100% gairebé tots els caps de setmana, tal com confirma el president de l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics, Àlex Ruiz, en els micròfons d'RTVA.

Ruiz exposa que estan notant un canvi de tendència en les reserves, que passen de funcionar amb poca antelació a fer-ho amb molta. Això beneficia especialment el sector, que amb els clients d'última hora tenen més difícil fer previsions. Fa èmfasi en la campanya de Nadal, que ha estat un èxit amb 10 dies d'entrades i sortides de gent contínues. L'ocupació va situar-se de forma contínua entre el 70 i el 90%, i assegura que des del sector s'estimen més aquesta situació que no quatre dies treballant amb un 100%.

L'entitat també recorda que, passat Reis, les reserves acostumen a caure lleugerament fins al febrer, cosa que es compensa en aquest cop amb molts grups de nens que tenen reserva.

stats