Economia 14/11/2023

Avanca't al 'Black Friday'

IO:Electro&Home celebra els dies previs a l'efemèride amb descomptes de fins al 50%

ARA Andorra
1 min
Cartell promocional Black Friday

Els dies previs al Black Friday han arribat a IO:Electro&Home d'Epizen i Avinguda Tarragona i, com ja és habitual, aquesta acció comercial comporta una oportunitat per als amants de la tecnologia i la llar. I és que la botiga especialitzada en articles electrònics i tecnològics ofereix descomptes de fins al 50% en una àmplia gamma de productes fins al 19 de novembre. Així que si estàs pensant a renovar electrodomèstics o millorar la tecnologia de casa, durant aquests dies pots trobar ofertes interessants.

El 'Black Friday'

En el cas que vulguis fer-te un autoregal, la secció de dispositius electrònics personals presenta des d'auriculars sense fil i rellotges intel·ligents fins a tauletes i smartphones. A més, a les diferents botigues d'IO: Electro&Home pots aprofitar-te de descomptes significatius en electrodomèstics per portar una vida més còmoda i eficient.

Promocions vàlides fins a fi d'existències

Aquests dies previs al 'Black Friday' són una bona oportunitat per aconseguir tant a IO:Electro&Home d'Epizen com Avinguda Tarragona els gadgets més populars a preus excepcionals.

stats