Economia 20/04/2020

Joguines i material de papereria, el més buscat el primer matí de reobertura parcial del comerç

Els establiments que han decidit obrir i els clients han seguit escrupolosament els protocols d’higiene i seguretat

Agència Ana
1 min
Una botiga de joguines aquest dilluns al matí. / A.M. (ANA)

Andorra la VellaGairebé un miler de treballadors de 596 negocis de sectors com la confecció tèxtil, agricultura i jardineria de la llar, comerç de parament de la llar, electrodomèstics, música, joguines, articles de papereria, premsa, informàtica i serveis immobiliaris han tornat aquest dilluns a l’activitat després de més d’un mes d’aturada.

En algunes botigues, entre les quals les de joguines o papereries, durant el matí s’han registrat les primeres vendes sis setmanes després. Jocs per a la família i pares amb nens que han sortit a buscar alguna joguina per fer més entretingut el confinament. Tinta per impressora, paper o carpetes han estat altres dels articles més sol·licitats.

Alhora que es rebien els primers clients, els establiments recordaven un per un a cada consumidor l’obligatorietat de complir amb les mesures i protocols de seguretat que hauran de seguir-se a partir d’ara, i fins a nova ordre, per atendre la clientela: mampares, guants, gel hidroalcohòlic per les mans, mascaretes.

stats