Economia 27/11/2021

Brownie escull el Principat d'Andorra per a la seva campanya d'hivern

La coneguda marca de roba, que es pot trobar de manera exclusiva a Pyrénées Andorra, ha estat rodant a la Vall d'Incles

E.C.
2 min
La nova campanya d'hivern de Brownie.

Andorra la VellaBrownie és una de les marques juvenils catalanes que més projecció ha experimentat els darrers anys. Nascuda a Barcelona l'any 2007, actualment té presència internacional al Principat d'Andorra, Portugal, Mèxic, i recentment a França i Bèlgica. El vincle especial que els uneix al país, ja que va ser el tercer després d'Espanya i Portugal, on van exportar, ha fet que enguany hagin decidit dur a terme la seva campanya d'hivern al nostre país.

La nova temporada d'hivern de Brownie.
La nova temporada d'hivern de Brownie.
La nova temporada d'hivern de Brownie.

El paisatge escollit ha estat la Vall d'Incles, on un equip de Brownie es va traslladar a mitjans de novembre i va estar fent fotografies, a més de rodar un petit espot amb les models. La marca es caracteritza per oferir peces de roba d'alta qualitat, amb teixits naturals i sostenibles.

Una de les fotos de la nova campanya d'hivern.

En una entrevista que aviat es podrà veure a la revista de Nadal de Pyrénées Andorra, el màxim responsable de la firma de moda juvenil, Joan Morera, assegura que "ser als magatzems de Pyrénées ens ha suposat major accés al mercat; la decisió d'aliar-nos amb ells va ser una estratègia de marca de la qual n'estem molt satisfets, ja que treballar amb el Grup Pyrénées ha sigut una experiència molt positiva i de fàcil gestió". Morera afegeix que l'acord de Brownie amb Pyrénées "ha permès entrar en un nou territori i sumar presència en un tercer país (després de ser a Espanya i Portugal); a més, ens ha apropat al públic francès i internacional que periòdicament ve a Andorra de vacances". La seva nova roba d'hivern ja es pot trobar als magatzems de Pyrénées Andorra.

Brownie escull Andorra per les seves fotos d'hivern.
stats