Economia 29/07/2022

Brownie obre un segon punt de venda a Andorra

De la mà de Grup Pyrénées, la firma catalana estrena botiga al centre comercial Illa Carlemany

ANA Economia
2 min
Nova botiga Brownie

Brownie amplia la seva xarxa de botigues arribant als 85 punts de venda. La firma catalana arrodoneix xifra gràcies a l’obertura, avui divendres, d’una nova botiga ubicada dins el centre comercial Illa Carlemany.

Nova botiga Brownie a Illa Carlemany

En un espai de 100 metres quadrats, Brownie continua el seu procés d’expansió seguint les pautes de la nova imatge de botiga que la firma ha començat a implantar aquesta primavera en les darreres obertures. Brownie posarà a disposició dels seus clients les diferents línies de producte que distribueix incloent peces per vestir, calçat, bosses de mà i altres accessoris.

Espai de la nova botiga Brownie

Tot això sumant les etiquetes especials com Intimate o ReLove, la seva col·lecció eco-friendly. Amb aquesta segona obertura, Andorra reforça la seva posició com a mercat estratègic per l’empresa que aconsegueix apropar-se no només al client local sinó també al gran públic internacional que cada any escull el Principat com a destí de vacances i, principalment, com a destí europeu per gaudir dels esports d’hivern.

RESTYLING A PYRÉNÉES ANDORRA

A Pyrénées Andorra, l’espai Brownie, ubicat a la secció de moda dona de la primera planta, amplia el seu espai per oferir-te totes les novetats possibles de les diferents col·leccions que l’empresa dissenya, produeix i distribueix. Peces de vestir destinades al públic jove que s’enamora de Brownie al primer instant. Visitant la renovada zona de Brownie de Pyrénées Andorra gaudiràs d’una experiència de compra propera i acollidora.

Nou espai de Brownie a Pyrénées Andorra
stats